ŽENKA dalmatinera Leia, nasmijala je korisnike TikToka svojim ponašanjem. Naime, ova slatka kujica ne voli muškarce, ali zato obožava žene. Nakon što je njezina vlasnica, Eva, objavila prvi videozapis u kojem pokazuje kako se Leia ponaša u blizini muškaraca, korisnici platforme su od nje tražili da podijeli snimke koje pokazuju kako se ponaša oko žena.

U prvom videozapisu, u kojem Leia ne želi prići muškarcu na recepciji u zgradi u kojoj žive, Eva je napisala da muškarac već šest mjeseci pokušava pridobiti Leijino povjerenje, ali trenutno bez ikakvog uspjeha. Iako mu pas nije prišao, muškarac se našalio da zna da ga Leia voli, na što je Eva potvrdno odgovorila. 

Jedini muškarac kojeg Leia tolerira je Evin dečko, no kako je otkrila u jednom od objavljenih videozapisa, morao se jako truditi da bi dobio njezino povjerenje. Međutim, to nije slučaj kada je Leia okružena ženama koje, čini se, ženka dalmatinera obožava. 

Kako bi dokazala da Leia voli žene više od muškaraca, Eva je podijelila videozapis u kojem se nalazi nekoliko snimki na kojima se Leia mazi s njezinim prijateljicama. Već na prvi pogled izgleda puno opuštenije nego u blizini muškaraca, a nakon što su tisuće ljudi pogledale i ovaj video, mnoge je iznenadilo njezino ponašanje. 

“Iako mi je malo neobično, moram priznati da se slažem s njom. Ni ja ne bih prilazila muškarcima”, “Ona je prava cura!”, “Kakva razlika u opuštenosti, vidi se da više vjeruje ženama”, “Slatkica! Potpuno je razumijem zašto nas je odabrala”, neki su od komentara ispod videozapisa na TikToku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?