KAO I LJUDI, psi se s godinama mijenjaju, a jedan 19-godišnji mješanac chihuahue, nazvan Mojo, osvojio je srca korisnika Reddita svojom nevjerojatnom transformacijom.

Njegov vlasnik, u/Dr_Ponzu, podijelio je prije četiri dana fotografije svog ljubimca na kojima možemo vidjeti kako se Mojo promijenio kroz godine. Prva fotografija prikazuje potpuno sijedog Mojoa kako spava, dok na posljednjoj fotografiji možemo vidjeti kako je izgledao u mladim danima.

Mojo je udomljen 2005. godine, a u rujnu ove godine slavi svoj 20. rođendan. Njegov vlasnik otkrio je da je Mojo počeo sijedjeti kada je napunio četiri godine. Iako je prilično star, i dalje je živahan i uživa u ribi, škampima i pizzi, koje jede uz svoje lijekove za artritis.

“Tako je opušten u svojim zlatnim godinama i drago mi je što se mogu brinuti o ovom malom starčiću. Možda više nije najbrži pas u parku, ali još uvijek može lutati kuhinjom i lagano tapkati svojim noktima po pločicama, ili me tražiti i ležati ispod moje stolice dok čeka da ga podignem. Ne treba čekati dugo. Volimo te, Moj”, napisao je njegov vlasnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?