MARK Wahlberg priznao je da je primoran mijenjati svoju fitness rutinu. 52-godišnjak se požalio da godine uzimaju danak, zbog čega ima problema s ramenima, koljenima i leđima.

“Ozljeda je sve više i ne oporavljam se onako kako bih trebao. Nama razloga da bilo tko, a kamoli 52-godišnjak, mora trenirati sedam dana u tjednu, dva puta dnevno. Samo opterećujete svoje tijelo i morate se oporavljati”, izjavio je za Fox News.

Wahlberg je dospio na naslovnice kada je otkriveno da ustaje u 3 ujutro, a do 6 već pojede dva obroka i odradi 95-minutni trening. Danas je više posvećen kvaliteti nego kvantiteti.

“Zapravo je najvažnije osjećati se dobro na duge staze. Nadam se da ću što je duže moguće uživati u životu, a ne brinuti o estetici i o tome da postanem jači i veći, a na kraju se samo ozlijedim”, napomenuo je.

Wahlberg je nedavno za časopis GQ otkrio da se okrenuo hit metodi mršavljenja – povremenom postu. Ništa ne jede 18 sati u danu, dok u šest sati konzumira ukupno tri obroka.

“Obično doručkujem u podne, ručam u 15 sati i večeram u 18. Jedem jaja, proteinske palačinke, dimljeni losos, svinjske kotlete, kobasice, bademe, piletinu, ribu i povrće”, nabrojao je.

Što se tiče namirnica za uživanje, njegov izbor su tjestenina, keksi i čokolada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?